top of page

Over ons

Het vinden van de juiste executive kandidaten

Bij het zoeken naar executive kandidaten is het belangrijk om te begrijpen waar de organisatie naartoe wil. Vervolgens besteden we tijd aan het leren kennen van de cultuur, mensen en de organisatie zelf. Op basis hiervan stellen we een nauwkeurig profiel op, waarop we kandidaten beoordelen. We ondersteunen onze cliënten bij de start van de nieuwe positie en blijven in contact, zelfs lang nadat de ideale kandidaat begonnen is. We geloven in het delen van onze jarenlange ervaring met zowel cliënten als kandidaten. Op deze manier kunnen we samen de beste resultaten behalen.
Green Executives is het resultaat van jarenlange ervaring en expertise in de executive search en consultancy sector, die oorspronkelijk is opgedaan binnen Green Career Consult. We zijn gevestigd in Wageningen, City of Life Sciences.

Johan Grootscholten
Partner
Johan65 (1).jpg
  • LinkedIn Basic Black

Deze executive professional is een echte duizendpoot met een brede achtergrond in de internationale (glas) tuinbouw, veredeling en crop protection. Zijn uitgebreide ervaring bij gerenommeerde bedrijven zoals Dümmen Orange, Top Seed International, Delphy en Engineering bedrijven in de kassenbouw, toeleveringsketens en agribusiness hebben hem expertise gegeven op het gebied van executive search. Naast zijn kennis en ervaring, is hij een gedreven professional die zich richt op het vinden van de juiste match tussen bedrijven en talent. Hij heeft zijn Msc in Horticulture, Bedrijfskunde en Marktkunde (Wageningen UR) en een post Bsc in Export Management (HES Rotterdam) behaald om zijn expertise verder uit te breiden. Zijn passie voor het helpen van mensen en bedrijven bij het bereiken van hun doelen, maken hem een waardevolle sparringpartner.

Evert Verboom
Partner
Evert.jpg
  • LinkedIn Basic Black

Als agronoom, met veel kennis en ervaring opgedaan binnen de branches Agri- en Hortibusiness en de Groene Ruimte en de professionals die in deze branches werken, heb ik mij ontwikkeld  tot een ervaren Recruiter en Loopbaancoach. Met mijn expertise, ervaring en betrokkenheid op mensen die hun loopbaan willen ontwikkelen, begeleid ik zowel relatief jonge hoog opgeleide professionals en Executives. Als founder van Green Career Consult, dat ontstond in 2008, kon ik mijn passie voor de Land- en Tuinbouw, mijn opgebouwde netwerk en kennis van de arbeidsmarkt èn interesse voor mensen en hun loopbaan kon combineren als ondernemer. In 2023 hebben ik met mijn collega’s vanuit Green Career Consult de stap naar Green Executives gezet, een nieuwe uitdaging op niveau!        

Kortom, als je op zoek bent naar een betrokken Recruiter en loopbaancoach die over kennis en passie beschikt voor de Land- en Tuinbouw en de Groene Ruimte, en die zich samen met kandidaten en opdrachtgevers zich wil inzetten voor een optimale bemiddeling of begeleiding naar een nieuwe uitdaging, ben je bij mij aan het juiste adres.

Bart van Eikema Hommes
Partner
Bart.jpg
  • LinkedIn Basic Black

Deze energieke en resultaatgerichte executive consultant met passie voor de 'Agri-Food Business', heeft altijd oog voor de mens achter de organisatie. Naast scherp analyseren en snel handelen, hecht ik er waarde aan om situaties vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Ik geloof erin dat wanneer we niet alleen het economische aspect belichten, we tot weloverwogen keuzes komen die voor zowel opdrachtgever als kandidaat vruchten afwerpen.

Mijn aanpak is gebaseerd op wederzijds begrip, open communicatie en een persoonlijke benadering. Ik wil dat kandidaten zich gehoord en gewaardeerd voelen, en dat opdrachtgevers op mij kunnen vertrouwen als betrouwbare partner in het vinden van het juiste talent voor hun organisatie. Dankzij mijn ruime ervaring in de branche en mijn vermogen om mensgericht te denken en handelen, ben ik in staat om het beste resultaat te behalen voor alle betrokken partijen.

Gerard Rasing
Partner
foto-website-GCC-Gerard-II.jpg
  • LinkedIn Basic Black

Als executive consultant met een sterke binding met de Food sector en de Agri-business heb ik uitgebreide kennis van de ultra verse food sector opgedaan, met name op het gebied van productie, handel en retail. Ik heb een studie bedrijfskunde gevolgd om mijn bedrijfsmatige kennis te vergroten. Mijn veelzijdige carrière heeft zich vooral afgespeeld binnen de (Europese) food retail of was er sterk aan gerelateerd. Mijn ervaring omvat kennis van kwaliteitsmanagement, accountmanagement, categorie management en alle aspecten van de supply chain in de FMCG, evenals kennis van de (internationale) retail markt en business development. Ik heb ervaring met zowel het business-to-business als business-to-consumer model. Als persoon hecht ik veel waarde aan het opbouwen van een goede werkrelatie door me uitgebreid te verdiepen in de mens en het bedrijf, waarbij ik ruime kennis krijg van het karakter en de bedrijfscultuur.

bottom of page